2021/04/19

Yaoi anime hír - Új yaoi anime: Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita. és egy beharangozó [18+]

 


Sziasztok!

2021 februárjában elindult egy újabb yaoi manga alapján készült anime adaptáció, a Kuro Gal ni Natta kara Shinyuu to shitemita., angol fordításban: I Became a Black Gal So I Fucked My Best Friend

A történet két főhőse Shion és Rui jóbarátok, akik közösen alkotják az arany csapatot, akik bárhol bármikor képesek nőket felszedni és megfektetni. Az egyik szokásos "vadászatuk" azonban nem úgy alakul Shion számára, ahogy eddig. Egy ismeretlen lány valami különös drogot kényszerít rá, és amikor Shion magához tér a támadás után, női testben találja magát. Közben Rui a barátja keresésére indul, de mikor összefut Shionnal, nem ismeri fel. Kikezd vele, sőt mindent megtesz, hogy ágyba is vigye, ugyanis a női Shion a tökéletes zsánere...

Yupopo Orishima munkája japán web manga, tehát csak online érhető el - erről lásd a webtoon műfajról szóló bejegyzésemet - és jelenleg a 30. fejezet felé jár. Még nem befejezett, tehát még nem oldódott meg Shion testcserés problémája, és valószínűleg az anime is csak pár epizód erejéig dolgozza fel az eseményeket.


Mondanom sem kell, hogy a sztori szex hátán szex, de közben azért próbált a mangaka valami mélyebbet is vinni a történetbe. Shion büntetésül kapja a női alakot, hogy megtapasztalja a nők viszontagságait, kezdve a kényelmetlen melltartótól az olyan srácokig, akik durván zaklatják a lányokat. Közben pedig ott van a haverja Rui, aki rendesen felbolygatja az érzéseit azzal, hogy nem csak női, de úgy tűnik férfi alakban is bukik rá. Közben pedig folyik a nyomozás hogyan lehetne Shiont meggyógyítani. Tehát van kalamajka bőven, mindez igazán humorosan, de a kellő helyen megfelelően romantikusan ábrázolva.

Egy kis érdekesség: a címben szereplő "gal" szó az angol "girl" szlenges változata, amit a japánul "Gyaru"-nak is fordítanak. Ezt egy bizonyos stílusirányzat képviselőjére használják, akikre a világos haj és a sötét (akár szolis) bőr a jellemző. Ezt persze csak egy nagyon alap meghatározás, továbbiakért lásd a wikipédia ide vágó cikkét.
A mangaka gondolom ezzel utal Shion női változatának barna bőrére és szőke hajára. :D

Forrás: myanimelist.net


 

 

A másik anime pedig, amiről írni szerettem volna az Maou Evelogia ni Mi wo Sasage yo, angol fordításban: Reincarnated into Demon King Evelogia's World Io Kajiwara munkája szintén japán web manga, és egy éppen futó fantasy boys'love történet. 

A főhős Toshiaki Gouzut egy nap lelövik, tehát meghal, de reinkarnálódik a kedvenc játékában, ahol egyenesen a főgonosz Evelogia előtt találja magát. Gouzu azonban nem esik kétségbe, ugyanis neki pontosan a fő BOSS Démonkirály karakter volt mindig is a kedvence, és egyből szerelmet is vall neki.
Ezek után a kettős elindul végig a játék történetén. Evenek be kell teljesítenie a sorsát, hogy ő legyen a legerősebb BOSS, hisz a sztori elején még csak egy ártatlannak kinéző fiatal fiú. 


Ez a történet kevesebb erotikát és több fantasyt tartalmaz meglátásom szerint, de ahogy a vége felé Eve növögetni kezd, gondolom majd változik a helyzet. :D

Addig is kíváncsian várom az animét. Még nincs pontos dátum, csak a bejelentés, szóval majd visszatérünk rá, ha többet tudok. ^^

Forrás: myanimelist.net

 

Köszönöm, hogy velem tartottatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése