2020/10/03

ITKZ: The Titan's Bride [18+]

 

 Sziasztok!

Egy korábbi bejegyzésemben már írtam róla, hogy idén érkezett a The Titan's Bride - japánul: 巨人族の花嫁 (Kyojinzoku no Hanayome) - című webtoon anime adaptációja. 

És mivel már túl vagyok rajta, tehát elolvastam a fellelhető fejezeteket, illetve láttam az animet, arra gondoltam, hogy írók róla a blogomon egy kis kedvcsinálót. :)

A történet főhőse a végzős gimnazista  Mizuki Kouichi, aki jóképű arcával, 180 cm magasságával a kosárlabda csapat kapitánya és sztárja, tehát egy nagyon is népszerű személyiség. A sztori ott kezdődik, hogy épp búcsút vesz a kosárlabda klubtól, hogy a tanulmányaira tudjon koncentrálni, és elköszön attól a lánytól is, akit sosem mert randira hívni. Otthon azonban elhatározza, hogy próbálkozni fog nála, majd izgalomba jőve egy kis önkielégítésbe kezd, amikor megidézik egy másik világba, Eustilba, ahol óriások között találja magát. Kiderül, hogy a megidézője nem más volt, mint Caius, a titánok királyságának, Tildantnak koronahercege, aki jövendő menyasszonyaként tekint rá. Ennek oka az Orákulum próféciája, mi szerint ha Caius egy eustili személyt vesz nőül, szörnyű pusztítást, hoz a világukra. Caius pedig hogy elkerülje ezt, a megidéző varázslatok tanulmányozásába fogott, hisz csak akkor válhat igazán jó királlyá, ha a megfelelő társsal az oldalán uralkodik. Így sikerült magához hívnia Kouichit, akiről szent meggyőződése, hogy a végzet neki szánta, feleségül akarja venni és azt akarja, hogy gyerekeket szüljön neki. (Igen, ebben a világban az utóbbi is lehetséges állítólag.)

Szerencsétlen Kouichi alig tér magához a döbbenettől, és még ellenkezni sem marad ideje, Caius már hanyatt is dönti, hogy a testével bizonyítsa, a méret különbségeik ellenére - törpe és óriás - nagyon is összeillenek.
Kouchi azonban teljesen bepánikol Caius méretétől, amit a férfi időben észre vesz és végül nem történik semmi. Végül megegyeznek, hogy Kouichi egy hónapot tölt el ebben a világban a herceg oldalán, plusz Caius megígéri, hogy nem fog szegény fiúba behatolni...khm,khm, igen pontosan úgy behatolni... és ha Kouichi az eltelt idő után is vissza akar térni a saját világába, Caius elengedi.

Webmanga
 

Persze Caius mindent megtesz, hogy maradásra bírja a japán fiút. Nappal az idegen kultúrával ismerteti meg, éjszaka pedig Kouichi szexuális kielégítésén fáradozik, amitől a srác egyre inkább eszét veszti és már semmiben sem biztos az érzéseit illetően.
Bonyodalom azonban mindig kell. Hamarosan felbukkan a színen Caius előző menyasszonya, Medina - akivel a prófécia miatt kénytelen volt szakítani -, majd alig hogy ez a kérdés megoldódik, Kouichi véletlen megmérgeződik a Karina nevű gyümölccsel, aminek ellenszere csak az emberi fenevadak - angol fordításaban: Beastmen - földjén található, így a két főszereplő közös utazásba kezd, hogy megmentsék Kouichi életét. 

Ez kb. az első 25 fejezet cselekménye, és ez az amit az anime is feldolgoz 9 részben, amik olyan 5-8 percesek.

Mivel ez egy webtoon, az egyes fejezetek hosszú csík formájában jelentek meg, de mivel webmanga is egyben - mert a készítője japán -, fekete-fehér színben szerepelnek az illusztrációk, hisz a japánok ezt szokták meg a mangák rajzolása során. 

A manga yaoi, még hozzá a hardcore fajtából. A cselekmény nagy részét a két főszereplő szexuális tevékenysége teszi ki, ami, nos, elégé extrém a méretbeli különbségek miatt, úgy hogy egyszerre vicces néha, és persze elképesztő, amit leművelnek. Ennek ellenére azonban a történet mellék részei is korrektül kidolgozottak, amennyire ez szükséges. Eusthil világa kifejezetten érdekesre sikeredett a titánok, emberi fenevadak (Beastmen) benépesítésével, de az elbeszélés szerint tündék is élnek ott. Ők egyelőre nem jelentek meg a színen, csak a háttérben a statiszták között, de ugyanígy látni más lényeket, pl. az angyalokhoz hasonló szárnyas embereket, és szó esik vad északi óriásokról is, akik Caius népének távolabbi rokonai. Érdekes ötlet még, hogy az istenek bizonyos fogalmakból teremtették a lényeket, a titánokat a jólétből, a fenevadak alapja pedig a vágy.

Anime
 

Kouichinak nehéz először megbékélni a titánok világával, hisz ő nagyon kicsi hozzájuk képest, így olyan hétköznapi dolgokkal is kínlódik, mint a fürdés, vagy a túl nagy evőeszközök miatt az evés. Ez sajnos teljesen kimaradt az animeből, ami sokkal inkább fókuszált a szexre, és nem akart több lenni egy egyszerű hentainál. A mélyebb érzelmek háttérbe szorultak, pedig a mangában Kouichi azért kicsivel többet rágódik azon, hogy mihez kezdjen Caiusszal, és nem vágja rögtön hanyatt magát tőle. Plusz jobban rálátunk mindkét szereplő hátterére, többek között így derül ki az is, hogy Kouichi hogyan lett árva, és miért látja meg Caiusban a család ígéretét.

A magam részéről mindkét verziót élveztem. A webmangát azért, mert tartalmas történetet kaptam tőle, az animet pedig azért, mert remek rövid kikapcsolódás volt. Igaz, hogy pornóba hajló, de szerintem aki igazi megedződött yaoista, ezen nem akad fenn :D
Kouichi kedves uke karakter, bár a végére az én ízlésemnek már túl simulékony lett. Caius igazi macsó seme, az elején ugyan nagyon nyomulósnak tűnik, de mindent csak szeretetből tesz, és valóban együtt akar lenni megidézett menyasszonyával, nem csak a prófécia kedvéért teszi, amit tesz.

A történet jelenleg is folyamatban van. Érdemes lesz követni Kouichi és Caius kalandjait. ^^

Ha érdekelni kezdett titek a manga, akkor itt vannak linkek, ahol elérhető:
Magyarul, regisztráció szükséges: https://nanashi.hu/
Angolul: http://www.mangago.me/read-manga/the_titan_s_bride/

Anime elérése:
https://erotika.indavideo.hu/video/NNS_Kyojinzoku_no_Hanayome_01

Hivatalos weboldala:
https://kyojinzoku.cf-anime.com/
 

Köszönöm, hogy velem tartottatok!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése