2020/06/11

Yaoi anime hír - Érkezik a The Titan's Bride [18+]





Sziasztok!


Most jött velem szembe a hír, hogy 2020 nyarán érkezik a Kyojinzoku no Hanayome, vagyis a The Titan's Bride mangából készült anime sorozat.

A manga egyelőre csak japánul érhető el ebook formában, angol fordítást még nem találtam.

Történet:
Koichi egy középiskolás fiú, aki magas termetével a kosárlabda csapat sztárja. Egy éjszaka azonban különös dolog történik vele. Miközben maszturbál, megnyílik egy mágikus átjáró és egyszeriben a óriások földjén találja magát. Kiderül, hogy a Tildant királyság hercege, Caius idézte meg a fiút, hogy közösen beteljesítsenek egy ősi próféciát, aminek értelmében a hercegnek együtt kell hálnia egy "törpével". Koichi így a herceg menyasszonyává válik, a méretbeli különbségek azonban rögtön az első éjszaka közbe szólnak. Végül Caius vállalja, hogy egy hónap elteltével hazaengedi Koichit, ha a fiú boldogtalannak érzi magát náluk. Ahogy telik az egy hónap, Koichi egyre jobban megszereti az óriások világát, miközben éjszaka Caius a legkülönfélébb módokon kényezteti a testét, hogy a fiú végül készen álljon a nagy egyesülésre.


Érdekesnek ígérkezik a történet, viszont a diszkréten kicenzúrázott testrészek ellenére is egy elégé hardcore történetről van szó. A méretkülönbségek pedig... hát hűha :D
Mély gondolatokat biztosan nem kell várni az animétől, inkább egy pár perces részekből álló hentainak tudom elképzelni.

https://myanimelist.net/anime/41466/Kyojinzoku_no_Hanayome

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Az angol fordítást megtalálod a mangago oldalán: http://www.mangago.me/read-manga/the_titan_s_bride/
    A magyar fordítást pedig itt: https://nanashi.hu/

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Wow, köszönöm szépen! :D Ezer hálám!

    VálaszTörlés