2020/05/02

Új Kuroneko Kareshi spin-off! *-* [18+]

Sziasztok!

Ma hivatalosan is elkezdem a blogom Yaoi Timer nevű rovatát, amiben a yaoi műfajba tartozó mangáknak, animeknek és live action filmeknek szeretnék szentelni. A bejegyzések értékeléseket, és apró híreket fognak tartalmazni.
Legalább havonta szeretnék valamivel szolgálni nektek, de természetesen ha akad témám, plusz időm, esetleg új információm, azt igyekszem minél hamarabb megosztani veletek. 

Figyelem! A yaoi műfajban a homoszexuális férfi-férfi kapcsolat jelenik meg. Aki nem szereti az ilyesmit, az kérem ne is olvasson tovább. Köszönöm!

Most pedig jöjjön egy nagyszerű hír, ami úgy érzem tökéletes nyitánya lesz ennek a blogom új szakaszának.
A hír Sakyo Aya mangaka munkásságához kapcsolódik, aki megalkotta a fantasztikus Kuroneko Kareshi szériát. A yaoi műfajban jártasaknak a mangaka és a manga neve is ismerős lehet, de akik most kapcsolódnak be, azoknak a hír előtt tartanék egy rövid ismertetést, hát ha kedvet kapnak hozzá. Aki tudja miről van szó, nyugodtan lépje át a következő részt. :)


Sakyo Aya egy olyan világot hozott létre a történetei számára, amiben a népesség 0,001% werecats, vagyis vérmacskák, akik képesek macskaalakot ölteni. Fajtájuk a házi cicáktól egészen a nagymacskákig terjed.

A Nekoka Danshi no Shitsukekata sorozat volt az első műve a mangakának, ami ebben a világban játszódik. A történet egy testvérpárról, a macska Michiruról és az oroszlán Shiouról szól. Bevallom ezt még nem olvastam, de mások véleménye alapján a történet inkább a shounen ai kategóriába tartozik, tehát mentes az egyértelmű szexuális tartalmaktól. Ezért fut a szerző másik álneve, az Ukyou Ayane név alatt, amivel a shojo mangáit publikálja.

Michiru és Shiou
Ami ezután, vagyis inkább folyamatában következett az a Nekoka Kareshi no Ayashikata, ami a gimnazista macskafiú Kokonoe, és az iskolaorvos Natsume ismerkedését mutatja be. Számomra ezzel kezdődött minden. A mai napig imádom. Ez, és a következőek már az erős yaoi műfaj darabjai, vagyis 18+-osak!

Kokonoe és Natsume
A harmadik pedig a Kuroneko Kareshi széria, ami a fekete macska Shingo és az élsztár leopárd Kagami Keiichi fantasztikus története. Ehhez a sorozathoz spin-off is készült, a Fukigen Kareshi no Nadamekata amiben Kagami bátyját, Yujint és gyermekkori barátja Takamizawat ismerhetjük meg közelebbről.
Shingo és Keiichi
Yujin és Takamizawa



















 
Hogy érdemes-e időrendet tartani? Szerintem nem feltétlen. De azt mindenképp érdemes figyelembe venni, hogy ez egy nyílt világ, tehát a szereplők ki-be járnak egymás történeteiben és így előfordulhatnak utalások a saját sztorijukra.

A hírem pedig a következő: A héten futottam bele, hogy a mangaka készült egy újabb Kuroneko Kareshi spin-off folytatással, a főszereplő pedig nem más lesz, mint Kagami Rio, Keiichi unokaöccse! *-* Ugyanis ha nem említettem volna, Kagami bátyjának van egy fia még az előző házasságából, aki a Kuroneko szériában tűnik fel tündéri kölyökként.
Kagami Rio
A évek viszont röppenek, és Rio immár fiatal egyetemista, aki modellként keresi a kenyerét. És persze a saját házi cicáját :D
Nagyon várom, hogy lássam az idősebb Shingot és Keiichit, és kíváncsi leszek, hogy fognak kinézni a már megismert többi szereplő is!
A manga címe: Wagamama Ouji wa Neko wo Karu - angol fordításban: Selfish Prince Hunts Cats
Az első fejezet a Dear+ japán magazin áprilisi számában jelent meg. Remélem már zajlanak valahol valakinél a fordítások, és az év következő felében már olvashatjuk a netre felkerült fejezeteket.
Addig is lentebb találtok néhány képet kedvcsinálónak.

Köszönöm, hogy velem tartottatok! 


Rio talán még a nagybátyját is kenterbe veri majd a kinézetével *-*
Rio, a seme és az egyelőre ismeretlen uke partnere

Wááá *-*



Az uke olyan édes macska lesz! ^^

2 megjegyzés:

  1. Újra kéne olvasnom a Kuroneko-t, aztán jöhetnek a spinoffok. Nagyon jó kis bejegyzés volt. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen! :D Tervezem, hogy én is újra kezdem és akkor szeretnék írni róluk a blogon. ^^

      Törlés