2021/05/10

Hinako Takanaga: Awkward ​Silence 2. [18+]

 

Kiadó:  SuBLime
Magyar megjelenés: -
Oldalszám
: 184
Formátum
: puhatáblás
Sorozat
: Awkward Silence 2.
Beszerezhetőség:
Bookdepository-n rendelhető

Eredeti cím és megjelenés:
不器用なサイレント (Bukiyou na Silent) 2., 2012

 

Az édes szerelmesek, Satoru Tono és Keigo Tamiya kalandjai tovább folytatódnak. ^^ Mellettük azonban már egy másik párossal is megismerkedhetünk ebben a kötetben.


Satoru és Tamiya immár összeszokott párként jelennek meg előttünk, akik minden szabad percet igyekeznek egymás társaságában tölteni. Egy közös nyaralást is megszerveznek a nyári szünet idejére, de Tamiya baseball csapata olyan rosszul teljesít a szezonban, hogy kötelező edzőtábort rendelnek el nekik, pont a megszervezett nyaralás időpontjában. 

Satoru nagyon magába zuhan a hír miatt, jó munkát sem hajlandó kívánni a Tamiyanak, és nem is találkoznak a tábor indulása előtt. Tamiya ugyan felhívja, Satoru azonban, aki addigra megbánta a duzzogó viselkedését, visszafogott természete miatt nem tudja telefonon keresztül a másik bocsánatát kérni.
Az édesanyja biztatja fel, hogy személyesen keresse fel Tamiyat, így Satoru este elindul az iskolához,
ahol közben a baseball csapat tagjai már lámpaoltás után vannak és kísértet történetekkel ijesztgetik egymást...

Satoru kétszeresen is meglepi ebben a részben Tamiyat. Először azzal, hogy mennyire duzzog az elmaradt nyaralás miatt, majd pedig azzal, hogy milyen vakmerő, ugyanis éjszaka átmászik az iskolakerítésen, hogy találkozhasson vele és bocsánatot kérhessen a viselkedése miatt. Persze Satoru mindkét szerepben nagyon aranyos, még ha az arcán továbbra sem látszódnak az érzelmek. ^^

 

Az anyukája is irtó cuki. Satoru tőle örökölte az arckifejezések teljes hiányát, de annál több érzelem rejtőzik mindkettőjükben. Pontosan látja mi baja a fiának, és mindent megtesz, hogy segíthessen neki. Ráadásul Satoru apukája is feltűnik ebben a részben, aki teljes szerelemmel rajong a feleségéért. Nagyon bírtam a kis megnyilvánulásaikat.

Ami a kísértet történeteket illeti, természetesen jól frászba hozza a baseball csapat tagjait, és némi félreértést is okoz, még szerencse, hogy Tamiya nem olyan ijedős, így sikerül elcsípnie Satorut. Az este ez által mindkettőjük számára szenvedélyesen ér véget.


A kötet másik felében pedig Tamiya és Satoru Kupidóvá lépnek elő. :D 

Satoru gyerekkori barátja Yu, és a párja Tamiya továbbra is marják egymást, ami most már az iskolában is egyre nagyobb feltűnést kelt. Nem lehet mit kezdeni a helyzettel, de aztán Satoru tanúja lesz egy egészen intim jelenetnek Yu és a diákelnök Kagami között. Ezt elmeséli Tamiyanak, akinek az a zseniális ötlete támad, hogy hozzák össze a két fiút, így Yunak nem lesz többé ideje és oka Tamiyaval veszekedni. 

Ezek után beindul a hadművelet, ami sok vicces szituációt okoz, ráadásul miközben a fiúk azt hiszik, hogy titokban ügyködnek, Kagaminak bizony feltűnik, hogy valamiben mesterkednek. 

Így kerül egy új páros a történet középpontjába, akikre nagyon kíváncsi leszek a későbbiekben is. Kagami egy igazi flörtölőgép, úgy hogy Yunak fel kell vérteznie magát az elkövetkezendő "támadások" ellen. >< 

A kötet végén pedig szerepelt egy bónusz fejezet, amelyből megtudhatjuk hogy figyelt fel Tamiya Satorura, és miként lett belé szerelmes.

Aranyos, kedves, vicces - csak ezekkel a jelzőkel tudom illetni ezt a sorozatot továbbra is, ajánlva bárkinek, aki egy jópofa yaoi mangára vágyik.

Köszönöm, hogy velem tartottatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése