2020/07/22

Yaoi anime hír - Érkezik a Ten Count és a Yes ka No ka Hanbun ka [18+]

Sziasztok!

Úgy néz ki 2020 második félévében csak úgy záporoznak majd ránk a yaoi animék. Ugyanis újabb két anime került porondra nem olyan rég, amit idénre ígérnek a készítők.

Ten Count
Ten Count anime plakát

Rihito Takarai 7 kötetes munkája idén fog kapni egy OVA-t, ami tagja lesz a 6 Lovers elnevezésű animációs kezdeményezésnek.

A 6 Lovers 6x22 perces OVA sorozat lesz a Dear+ magazin 20. születésnapja alkalmából. Az OVA-k a magazin legnépszerűbb mangái közül kerülnek ki, a részeket a Soft Garage fogja készíteni. Mivel 2017 óta ígérgetik a 6 Lovers indítását, sokáig kacsahírnek tűnt a dolog, de úgy néz ki a Ten Count animével idén végre elindul valami.

Shirotani vállalati titkár rögeszmés-kényszeres személyiségzavarban szenved. Egy nap találkozik Kurose terapeutával, aki felajánlja, hogy segít neki. Készítenek egy 10 lépésből álló listát, amelyet Shirotaninak végig kell vinnie. Miközben közösen teljesítik a lista feladatait, Shirotani egyre inkább vonzódni kezd a terapeutához.


A manga elég komplex. Megismerjük a rögeszmés-kényszeres személyiségzavar tüneteit, közben feltárul Shirotani és Kurose múltja - részletesen kitérve arra, hogy az egyik miért lett betegsége rabja, a másik pedig az ilyen típusú betegségek gyógyítója -, közben pedig izzik a levegő a két karakter között, egyáltalán nem hagyva teret a képzeletnek afelől, hogy mik is történnek közöttük pontosan.

Az OVA-kal mindig az a bajom, hogy csak ízelítőt nyújtanak a teljes sztoriból. Kötve hiszem, hogy 22 perce belesűrítik majd a Ten Count mind a 7 kötetét. Remélem lesz akkora sikere, hogy egyszer majd kapjon folytatást. Addig is örülök, hogy jön, és igyekszek sort keríteni újra a mangára, hogy felfrissítsem az emlékezetem.

A manga angolul elérhető több weboldalon is, illetve beszerezhető a bookdepositoryn.
https://www.bookdepository.com/Ten-Count--Vol--1/9781421588025

Hivatalos megjelenési dátum még nincs. Tájékozódni a hivatalos weboldalról lehet majd.




Yes ka No ka Hanbun ka könyvborító
Az anime mozifilm Michi Ichiho azonos című light novellából készült, amelyet Lala Takemiya illusztrált.

Kei Kunieda egy fiatal és népszerű televíziós bemondó, aki mindenkinek csak a tökéletes arcát mutatja, a titkos igazi énje azonban nagyon is rosszmájú, csúnyán beszél és mindenkit szid maga körül. Aztán egy véletlen körülmény lehetővé teszi az animációs rendező Ushio Tsuzuki számára, hogy megismerje Kei igai arcát, és vonzódni kezdjenek egymáshoz.

A könyvsorozat első helyezést ért el a NEXT BOOKS Kono BL ga Yabai! listán regény kategóriában 2016-ban. 2017-ben második helyezett lett, 2018-ban és 2019-ben ismét első. Illetve harmadik helyezést ért el a light novel kategóriában a Yomiuri Shimbun's Sugoi Japan Awards-on 2017-ben.
Tehát egy elég nívós történetet hoznak el nekünk készítők mozifilmként.

Az anime BL FES!!-Boys Love Festival!! részeként fog debütálni Tokióban 2020 telén.

A történet előrendelhető angolul a bookdepositoryn.
https://www.bookdepository.com/Yes-No-or-Maybe-Light-Novel-Michi-Ichiho-Lala-Takemiya/9781645058663



Forrás:
https://www.animenewsnetwork.com/news/2019-12-10/yes-ka-no-ka-hanbun-ka-boys-love-anime-reveals-cast-winter-2020-debut/.154168


Köszönöm, hogy velem tartottatok!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése